Gates of OlympusPragmatic Play

30/09/2024

Gates of OlympusPragmatic Play

Γίνετε μέλος του Δία, του υπέροχου αρχαίου Έλληνα Θεού του Ουρανού στις Πύλες του Ολύμπου. Αυτό το εξαιρετικά ασταθές βιντεοπαιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την Pragmatic Play και παίζεται χρησιμοποιώντας μια μηχανή παιχνιδιών με όλα τα μέσα πληρώνει 6 τροχούς. Επιδεικνύοντας εξαιρετική σχεδίαση, περιλαμβάνει gameplay που ταιριάζει. Οι τροχοί ανατροπής παρέχουν πολλή δραστηριότητα τόσο κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού όσο και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Σε κάθε είδους περιστροφή, ο Δίας μπορεί να απελευθερώσει μαγευτικές σφαίρες στους κυλίνδρους που παρέχουν πολλαπλασιαστικές αυξήσεις περίπου 500x. Ενεργοποιήστε τον κύκλο κινήτρων εντελώς δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστές που επεκτείνονται σε όλο τον γύρο.

Bảo Phúc đơn vị thi công lắp đặt cửa - cổng - tự động chính hãng nhập khẩu
- Cửa tự động: https://baophuc.vn/san-pham/cua-tu-dong.html
- Cổng tự động: https://baophuc.vn/san-pham/cong-tu-dong.html
Công ty TNHH thiết bị cổng cửa tự động Bảo Phúc
- Website: www.baophuc.vn

Με καλύτερο από το μέσο RTP 96,5% και μέγιστες νίκες 5.000 x στοίχημα, πώς ακριβώς ταιριάζει αυτό με την ευρεία επιλογή των με παρόμοιο τρόπο θεματικών κουλοχέρηδων; Μάθετε στην αναλυτική μας μαρτυρία Gates of Olympus που παρατίθεται παρακάτω.

Gates of Olympus Information and Facts, RTP, Payment and Volatility

Η δράση στο Gates of Olympus παίζεται σε μια μηχανή 6 τροχών, 5 σειρών. Για να δημιουργήσετε ένα νικητήριο μείγμα,Θα χρειαστεί να προσγειώσετε 8 ή ακόμα περισσότερα από το ίδιο σήμα οπουδήποτε στους τροχούς. Οι μηχανικές μέθοδοι All Ways Pays που φορούν αυτά τα εικονίδιαΔεν χρειάζεται να παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη γραμμή πληρωμής ή σε παρακείμενους τροχούς. Μόνο 8 ή και περισσότερα σύμβολα οπουδήποτε στους κυλίνδρους σίγουρα θα κάνουν.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την καλή σας τύχη εδώ σε επίπεδα πονταρίσματος που ξεκινούν από $/pound; extra pound;/ ευρώ; 0,20 αλλά μπορεί να φτάσει έως και $/ευρώ; λίβρα;/ ευρώ; 125 ανά περιστροφή. Κάντε κλικ στο εικονίδιο των νομισμάτων στα πλάγια των κυλίνδρων και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους διακόπτες + και – για να προσαρμόσετε ξανά το μέγεθος του στοιχήματός σας. Μπορείτε επιπλέον να αλλάξετε τα μεγέθη στοιχημάτων χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις. Για τον πίνακα πληρωμών, κάντε κλικ στο κουμπί i. Όλες οι ποσότητες πληρωμών παρουσιάζονται ως χρηματικές αξίες σχετικά με τον τρέχοντα κίνδυνο που κρατά τους βαθμούς υπέροχους και βασικούς.

Εάνξαναδιαβάζοντας αυτό εκτός ΗΒ,Θα έχει τη δυνατότητα ρύθμισης έως και 1.000 περιστροφών αυτόματης αναπαραγωγής. Υπάρχουν επιπλέον επιλογές για παιχνίδι σε ρύθμιση γρήγορου και turbo spin.

Το Gates of Olympus RTP του 96,5% συγκρίνεται ευνοϊκά με πολλούς κουλοχέρηδες ανταγωνιστών και είναι πολύ καλύτερος από τον μέσο αριθμό. Υπάρχουν μερικές άλλες παραλλαγές RTP που είναι άμεσα διαθέσιμες για τις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση για να κάνουν χρήση του – 95,51% και 94,5%. Επομένως, απλώς βεβαιωθείτε ότιπαίζετε ξανά αυτό που θέλετε να παίξετε πριν το αφιερώσετε.

Η αστάθεια είναι τόσο φλογερή όσο αυτή του Δίαs κεραυνοί. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά απρόβλεπτο λιμάνι. Τοποθετήσαμε τη μεταβλητότητα κάτω από το μέγιστο 5 στα 5.

Το μέγιστο διαθέσιμο κέρδος στο Gates of Olympus είναι 5.000 x στοίχημα. Η μέγιστη πιθανότητα κέρδους είναι 1 προς 697.350, που δεν είναιδεν είναι καθόλου φτωχό σε σύγκριση με πολλά άλλα λιμάνια της αγοράς.

Πύλες του Ολύμπου Μοτίβο, Ήχος και Σύμβολα

Όπως τα περισσότερα ports στον κατάλογο του Practical Play, το στυλ στο Gates of Olympus είναι εντυπωσιακά φτιαγμένο. Με φόντο δυσοίωνους μωβ ουρανούς και μαρμάρινα κτίρια, οι βασιλικοί τροχοί είναι χρυσαφί. Εκεί μπορείτεΘα ανακαλύψετε μπλε, πράσινα, κίτρινα, μωβ και κόκκινα πετράδια μαζί με ένα κύπελλο, δαχτυλίδι, χρονόμετρο άμμου και στέμμα, όλα σε χρυσό και λερωμένα με κοσμήματα. Αυτό θα μπορούσε να φαίνεται λίγο απαίσιο, ωστόσοείναι όλα φτιαγμένα με πολύ γούστο.

Ο Δίας, που έχει μια υπέροχη γενειάδα και δείχνει αντ’ αυτού αναστατωμένος, είναι το σύμβολο της διασποράς. Φανταστείτε έναν ενθουσιασμένο τραγουδιστή του έθνους Kenny Rogers μετά από μια ειδικά αρνητική μέρα και εσείςθα πάρει την εικόνα. Ένας κινούμενος Δίας είναι επίσης σκαρφαλωμένος μαζί με τους τροχούς και τις διαδικασίες της οθόνης.

Το ορχηστρικό soundtrack λειτουργεί με σαρωτικά έγχορδα, μια ελληνική χορωδία που εκτοξεύεται στα ύψη και κουδούνια μαζί με όλα τα συνηθισμένα μπιπ και σφυρίγματα που σαςΘα ανακαλύψετε σε ένα συμβατικό λιμάνι. Αυτό το κομμάτι ατμοσφαιρικής υποστήριξης αυξάνεται ακόμη περισσότερο σε όλο τον γύρο μπόνους. Όλα συνδυάζονται εξαιρετικά καλά και παρέχουν μια κατάλληλη επική ενίσχυση στο στυλ του μύθου και του μύθου.

Ακριβώς εδώπώς εμφανίζονται οι πληρωμές: Blue Gemstone8-9, 10-11 ή 12+ = 0,25, 0,75 ή 2 x ρίσκο

  • Green Gemstone8-9, 10-11 ή 12+ = 0,4, 0,9 ή 4 x κίνδυνος
  • Κίτρινο Gemstone8-9, 10-11 ή 12+ = 0,5, 1 ή 5 x κίνδυνο
  • Μωβ πολύτιμος λίθος8-9, 10-11 ή 12+ = 0,8, 1,2 ή 8 x κίνδυνος
  • Κόκκινος πολύτιμος λίθος8-9, 10-11 ή 12+ = 1, 1,5 ή 10 x ποντάρισμα
  • Κύπελλο8-9, 10-11 ή 12+ = 1,5, 2 ή 12 x κίνδυνος
  • Δαχτυλίδι 8-9, 10-11 ή 12+ = 2, 5 ή 15 x ποντάρισμα
  • Χρονόμετρο άμμου8-9, 10-11 ή 12+ = 2,5, 10 ή 25 x κίνδυνος
  • Gold Crown8-9, 10-11 ή 12+ = 10, 25 ή 50 x ρίσκο
  • Το Zeus Scatter4+ ενεργοποιεί τη λειτουργία Δωρεάν περιστροφών + έως και 100 x στοίχημα
  • μέσω συνδέσμου gates of olympus Δικτυακός τόπος

    Gates of Olympus Megaways Mobile

    Το Gates of Olympus έχει πραγματικά βελτιστοποιηθεί πλήρως για παιχνίδι σε έξυπνες συσκευές και tablet που αποτελούνται από συσκευές iPhone και Android. Το στυλ και το παιχνίδι είναι και τα δύο πραγματικά γυαλιστερά, ακόμα κι ανπαίζετε ξανά το παιχνίδι σε μια συσκευή με μικρή οθόνη.

    Η ανταμοιβή Gates of Olympus περιλαμβάνει

    Το παιχνίδι στο Gates of Olympus είναι μάλλον απλό. ΕκείΗ άφθονη δραστηριότητα εδώ για να διατηρήσετε τα πράγματα συναρπαστικά, ωστόσο, χάρη στη μηχανή παιχνιδιού Tumbling Reels, τους τυχαίους πολλαπλασιαστές και τις δωρεάν περιστροφές. Αςσας τρέχει σε κάθε μία από τις λειτουργίες πλεονεκτημάτων, ξεκινώντας από τους κυλιόμενους τροχούς.

    Περιστρεφόμενοι τροχοί

    Προσγειώστε έναν νικηφόρο συνδυασμό και ακολουθεί ένα Tumble. Τα αποτελεσματικά εικονίδια εκτινάσσονται από το πλέγμα των βιντεοπαιχνιδιών και διάφορα άλλα σύμβολα κατεβαίνουν στις αριστερές θέσεις και τα αντικαθιστούν. Εάν αυτός ο ολοκαίνουργιος συνδυασμός αναδείξει έναν νικητή, εσείςΘα λάβετε μια πληρωμή και ένα επιπλέον Tumble τηρεί. Αυτά συνεχίζονται μέχρι εκείείναι έναTumble που δεν να προκαλέσει την παραγωγή ενός ολοκαίνουργιου νικηφόρου συνδυασμού.

    Πολλαπλασιαστές Orb

    Υπάρχουν 4 ειδικά εικονίδια Orb τα οποία ο Δίας μπορεί να πετάξει τυχαία στους κυλίνδρους. Αυτά περιελάμβαναν συνημμένους πολλαπλασιαστές. Αυτές οι αυξήσεις πληρωμής αξίζουν 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x ή 500x. Όταν τα Σφαίρια είναι ενεργητικά, οι πολλαπλασιαστές αθροίζονται και κερδίζουν την πλήρη νίκη από αυτή τη σειρά ανατροπών. Για παράδειγμα, δηλώστε ότι λάβατε μια πληρωμή £; pound; 10 από μια συλλογή ανατροπών που αποτελείται από 5x και 8x πολλαπλασιαστικές σφαίρες. Η πληρωμή θα αυξηθεί σίγουρα κατά 13 φορές, παίρνοντας την τιμή περίπου pound; extra pound

    ; 130. Δωρεάν περιστροφές με πολλούς περισσότερους πολλαπλασιαστές

    Για να προκαλέσετε τον γύρο μπόνους, πρέπει να προσγειώσετε 4, 5 ή 6 σύμβολα διασποράς Zeus οπουδήποτε στους τροχούς στην ίδια περιστροφή. ΕσείςΘα λάβετε μια πληρωμή ίση με 3, 5 ή 100 x στοίχημα πριν πραγματοποιήσετε για να παίξετε 15 εντελώς δωρεάν περιστροφές. Αυτές οι δωρεάν περιστροφές ξεκινούν με ενεργό έναν συμβατικό πολλαπλασιαστή πληρωμών 1x.

    Οι πολλαπλασιαστές σφαιρών μπορούν να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, όπως στο βασικό βιντεοπαιχνίδι. Η τεράστια διάκριση είναι ότι βάζουνΕάν η επαναφορά συμμορφώνεται με μια ανατροπή χωρίς νίκη, παραμένει να αυξάνεται σε όλο τον γύρο. Μπορείτε να παρακολουθείτε την τρέχουσα αξία του πολλαπλασιαστή μέσω του μετρητή στα πλάγια των κυλίνδρων.

    Επανενεργοποιήσεις είναι επίσης δυνατές. Επιπλέον 5 δωρεάν περιστροφές περιλαμβάνονται στο σύνολο σας εάν προσγειώσετε 3 scatter στο ίδιο γύρισμα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενεργοποίησα αυτήν τη δυνατότητα μπόνους μόνο μία φορά, κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είναι μπροστά. Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία από τον πάροχο, το χαρακτηριστικό εντελώς δωρεάν περιστροφές θα ενεργοποιείται σίγουρα μόλις κάθε 448 περιστροφές κατά μέσο όρο.

    Αγοράστε το κίνητρο

    Σε πολλές δικαιοδοσίες, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, εσείςΘα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το χαρακτηριστικό Free Rotates με χρέωση 100 x στοιχήματος.

    ΕκείΕίναι επίσης μια εναλλακτική λύση για να πληρώσετε προκαταβολή 25% σε κάθε στοίχημα που αυξάνει τις δυνατότητές σας να ενεργοποιήσετε τον γύρο προσφοράς μπόνους. Για παράδειγμα, μια λίβρα; λίβρα; 1 ανά περιστροφή αυξάνεται σε λίβρα; λίβρα; 1,25 ανά περιστροφή με ενεργοποιημένο το ποντάρισμα Διπλής Ευκαιρίας.

    Ετυμηγορία για τις πύλες του λιμανιού του Ολύμπου

    Με πολλά λιμάνια με αρχαιοελληνικό θέμα για να διαλέξετε, γιατί να επιλέξετε τις Πύλες του Ολύμπου; Για αρχάριους, φαίνεται και ακούγεται εξαιρετικό. Τα γραφικά είναι όμορφα σχεδιασμένα και γεμάτα με λεπτομέρειες και το ανερχόμενο soundtrack δίνει στο βιντεοπαιχνίδι μια θρυλική ποιότητα που ταιριάζει με το θέμα.

    Το παιχνίδι στοιβάζεται αρκετά καλά επίσης. Δεδομένου, η γκάμα των πρόσθετων που προσφέρονται εδώ δεν είναιt τεράστια. Εκείέχει ακόμα πολλή πιθανή δραστηριότητα, αν και χάρη στους κυλίνδρους Tumbling. Είναιείναι ο γύρος μπόνους όπου αναπτύσσονται οι καλύτερες πιθανότητες χάρη στα θαυμάσια Orbs πολλαπλασιαστή που μπορούν να ενσωματωθούν σε εξαιρετικό αποτέλεσμα για να προσφέρουν κάποιες υψηλές δόσεις πληρωμών.

    Η εξαιρετικά υψηλή μεταβλητότητα μπορεί να είναι λίγο υπερβολική για ορισμένους παίκτες, ωστόσο το πολύ καλύτερο από το τυπικό RTP του 96,5% θα πρέπει να είναι ελκυστικό. ΕίναιΕίναι κρίμα που η νίκη 5.000 x max δεν είναιt λίγο υψηλότερο, ωστόσο rsquo? σίγουρα δεν είναι το χαμηλότερο.

    Οι εξαιρετικά παρατηρητικοί μεταξύ σας μπορεί να έχουν παρατηρήσει ότι το παιχνίδι εδώ είναι πολύ παρόμοιο με την προτιμώμενη υποδοχή Sweet Treasure trove από την Pragmatic. Αυτό το γλυκό γλυκό δενΔεν έχετε τους αυξανόμενους πολλαπλασιαστές στις δωρεάν περιστροφές, ωστόσο η δυνατότητα περιορισμού κέρδους είναι πολύ μεγαλύτερο ποντάρισμα 21.175 x.

    Η λανθασμένη αντίληψη και το στυλ του θρύλου πρέπει να προτιμώνται απίστευτα με τους παίκτες κουλοχέρηδων. Το Gates of Olympus είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αυτού του συγκεκριμένου στυλ και επισκιάζει μεγάλο μέρος της νέας εποχής στους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα.

    • Cửa tự động: KTH – Đài Loan, SINIL – Hàn Quốc, NABCO – Nhật Bản, BFT – Italy
    • Cổng tự động: GFORCE, LETRON – Malaysia, LIFE , BFT – Italy
    • Hệ thống Barriers tự động: GFORCE – Malaysia, LIFE , BFT – Italy
    • Rèm tự động: KALOX – Hongkong
    • Cửa cuốn nhanh: MONBAN – Nhật Bản, KAD - Hàn Quốc
    • Khóa cửa: MIWA, GOAL – Nhật Bản
    • Hệ thống kiểm soát trạm thu phí, người đi bộ: CENTURYFAIR - China
    • Hệ thống Acess Control: KERI – Mỹ, SUPRIMA - Hàn Quốc, PEGASUS – Đài Loan
  • Tin mới nhất

  • Báo giá Trọn gói Thi công Cửa - Cổng Tự Động Nhập khẩu Chính hãng
    Cửa bệnh viện
    Cửa trượt bán tự động
    Thanh chắn bariers
    Cổng xếp tự động

  • Báo giá Trọn gói Thi công Cửa - Cổng Tự Động Nhập khẩu Chính hãng

  • Công ty lắp đặt Cửa Tự Động, Cổng Tự Động tại thành phố Hồ Chí Minh

  • Báo giá Trọn gói Thi công Cửa - Cổng Tự Động Nhập khẩu Chính hãng

  • yoast seo premium free
    error: Content is protected !!